Post

Post ontvangen met een code?

Heeft u van ons post ontvangen met in de brief een PTX ( Postex) code? De brieven die Postex voor ons verstuurd, zijn voorzien van ons logo én het logo van Postex. Daarnaast staat er op het poststuk een code. Met die code kunt u het document digitaal bekijken. Klik hier voor het bekijken van een voorbeeld brief en waar de PTX code zich bevindt.

Vul hieronder dan de PTX-code in en bekijk uw post digitaal. Deze code vindt u op het voorblad van uw (prolongatie)stukken.

 

 

Lukt het niet?

Lukt het niet om hierboven de PTX-code in te vullen of op de knop document bekijken te klikken. Klik dan hier om uw code in te voeren en uw documenten te bekijken.

Post van UWA Assuradeuren alleen nog digitaal ontvangen?

Wilt u voortaan berichten en polisbescheiden digitaal ontvangen? Log hier in met uw PTX-code en vul uw e-mailadres in. Bij de volgende zending krijgt u dan uw post via de e-mail van ons.

Via; 'documenten bekijken'  kunt het document online inzien, direct betalen en of uw gegevens bijwerken. 

Wij adviseren u de eerste keer zelf de documenten op te slaan na het inloggen. Bij de volgende zending kunt u de documenten in één keer downloaden vanuit de e-mail.

Voordelen van uw post digitaal via Postex

  • Uw documenten downloaden en inzien.
  • Eenvoudig betalen via iDEAL.
  • U kiest zelf of u de documenten per post óf per e-mail wilt ontvangen.
  • Per e-mail verstuurde documenten worden tot één jaar lang bewaard.
  • Het ontvangen van berichten via Postex is betrouwbaar en veilig.

Vragen?

Heeft u vragen of twijfelt u over de echtheid van de documenten? Dan kunt u contact opnemen met uw assurantieadviseur. Zij helpen u graag.

Stel ons gerust uw vraag

0528 - 280500
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.